Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Carltonu iz 'Princa s Bel Aira' rodila se kći

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Legendarnom liku iz serije to je četvrto dijete

Glumcu Alfonsu Ribeiru, koji je utjelovio štreberskog i taštog Carltona, protutežu šarmantnom uličaru kojeg je glumio Will Smith u kultnoj seriji 'Princ s Bel Aira', rodila se kći na Majčin dan. Njegova 37-godišnja supruga Angela Unkrich i 47-godišnji glumac, koji je bio pobjednik jedne sezone američkog 'Plesa sa zvijezdama', sretno su se pohvalili fotografijom male Ave Sue Ribeiro na Instagramu.

'Ava Sue Ribeiro napokon je odlučila poslati gospođu Angelu Ribeiro u bolnicu na Majčin dan i došla u naš svijet jučer rano ujutro. I mama i Ava su odlično. Hvala liječniku na izvrsno objavljenom poslu', napisao je glumac u objavi. Čestitke su im počele pljuštati sa svih strana, a među prvima mu je u komentarima čestitao pjevač Justin Timberlake. 'Kako je prelijepa! Čestitam, brate!', napisao je. 

Paru je to treće dijete. Imaju već petogodišnjeg sina AJ-a i trogodišnjeg Andersa, a Alfonso iz prijašnjeg braka ima i 16-godišnju kći Siennu. Vjenčali su se 2012. vrlo brzo nakon što su se zaručili i već pola godine kasnije dobili prvo dijete. Zanimljivo, ali njegov kolega sa seta serije, glumac Will Smith, s kojim je ostao dobar prijatelj sve do danas, nije mu čestitao na Instagramu. Vjerojatno je to odlučio napraviti telefonski ili osobno.

Najčitanije

Najnovije

loader