Iako je prošlo svega šest mjeseci otkako su Justin Bieber i Hailey Baldwin ušli u brak, čini se da više nisu toliko zaljubljeni i da proživljavaju nevolje u raju.

Naime, nakon što su prošlog tjedna krenula šuškanja o mogućem razvodu supružnika zbog manekenkinog posjeta odvjetnicima za razvod, sada su obožavatelji primijetili još jedan detalj koji ih je zabrinuo. Iako ima vjenčani prsten, Justin ga u zadnje vrijeme gotovo nikada ne nosi, zbog čega Hailey nije nimalo sretna. 'Ne nošenje prstena šalje poruku, a to nije poruka koju Hailey želi odaslati svijetu. Ona želi da njen brak uspije. Nošenje prstena joj je simbol ljubavi, zato ga ona i nosi', otkrio je izvor za In Touch iako drugi poriču da se išta loše događa između para, te da je riječ samo o stilskim preferencijama. 

Podsjetimo, prošlog je tjedna izvor za Heat magazin otkrio kako se manekenka savjetuje s odvjetnicima za razvod, a razlog je sve nepodnošljivije ponašanje mladog pjevača.  'Hailey je cijelo vrijeme podržavala Justina, međutim, pjevač se u posljednje vrijeme u potpunosti maknuo od nje te inzistira kako mu treba prostor', rekao je izvor. 'Ona ne razumije zašto ne mogu samo uživati u zajedničkom životu te se osjeća kao da joj ponestaje opcija zbog čega se i obratila odvjetnicima. Hailey mu ne želi uručiti papire za razvod sada kada Justin prolazi kroz teško razdoblje, ali se mora pobrinuti i za sebe', ispričao je izvor.