Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Glumica prodaje sado-mazo rublje i opremu

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Obećava ispuniti sve kinky snove

Hollywoodska glumica Gwyneth Paltrow ponovno je zaprepastila javnost. Na svom lifestyle i wellness web stranici 'Goop' počela je prodavati kožno sado-mazo donje rublje, skupa s bičem, koje će, stoji uz opis proizvoda, ispuniti sve sado-mazo snove, dakle vezivanje, disciplinu, dominaciju i pokornost. I sve to za 'samo' 786 dolara.

Izvor: Goop

U opisu proizvoda biča piše i kako je ručno izrađen od glatke kože u Engleskoj te poziva kupce da 'ispune s njim sve svoje sado-mazo fantazije. Zakovice na dršci, osim što estetski zadovoljavaju, imaju i funkcionalnu svrhu, omogućavajući udoban stisak'.   

Izvor: Goop

Otkako je lansirala 'Goop' 2008. godine ova 46-godišnja glumica nije prestala dizati prašinu dijeleći na stranici savjete o kontroverznim i bizarnim temama kao što su parenje vagine, yoni jaja i klizma od kave. Kritizirali su je da njeni savjeti nisu dovoljno potkrijepljeni istraživanjima, no nju to ne dira previše jer vjeruje da pomiče granice wellnessa, a i firma joj cvjeta i vrijedi oko 250 milijuna dolara. Iako, Gwyneth kaže da se nije skroz odustala od glume.  

Izvor: Goop

'Goop je moja strast. Biti osnivač i izvršni menadžer je ono čime se bavim čitavi dan, svaki dan. Ne zanima me više gluma na puno radno vrijeme', rekla je i dodala: 'Jako volim kada napišemo nešto na stranici i internet poludi zbog toga, a onda pola godine, godinu kasnije vidimo da su ljudi to prihvatili i da je postalo dio kulture.'

Izbor Urednika

Royals