Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAPOKON Hana i Goran potvrdili širenje obitelj

Autor A.M.

Ne skrivaju svoju sreću

 Izvor: Robert Gašpert

Zagrebačku vizažisticu Hanu Rodić, javnost je upoznala kada je od anonimke postala slavna osoba nastupivši u RTL-ovom reality showu 'Gospodin Savršeni', gdje se među kandidatkinjama izborila za srce 39-godišnjeg Gorana Jureneca. Vrtoglavom brzinom je stekla popularnost, ponajviše putem društvenih mreža na kojima je svakodnevno aktivna. Također, ima i emisiju o šminkanju na servisu RTLplay, a otvorila je i svoj privatni YouTube kanal. Osim što zgodna Hana ima razloga za slavlje po pitanju karijere, danas ima još jedan razlog više. Naime, zgodna Hana je objavila putem svog Instagram profila da su Goran i ona udomili macu.

 Izvor: Screenshot Instagram

'Što imamo mi to tu? Jesmo posvojili malu macu? Joj, kako je slatka', rekla je Hana u videu i tako je raznježila mnogobrojne fanove koji mogu vidjeti kako njezin 'Gospodin Savršeni' preko mobitela obavlja posao, a Hana mazi malenu macu koja mu leži u krilu. Osim toga, vizažistica nije skrivala sreću niti osmijeh s lica dok se odmara, a malena joj umotana u dekicu spava u naručju. 

 Izvor: Screenshot Instagram

Podsjećamo, ovaj par živi na relaciji Zagreb-Berlin gdje 39-godišnjak provodi dosta vremena u njemačkoj prijestolnici zbog rada na karijeri i brojnim poslovnim projektima, ali svaki slobodan trenutka koristi kako bi došao u Zagreb svojoj Hani i proveo što je više moguće vremena s njom, a sada očito i 'prinovom' u obitelji.

Magazin

Royals