Javni ispraćaj omiljenog hrvatskog chefa Andreja Barbieria održat će se u četvrtak 14. ožujka u 15:15 sati, u velikoj dvorani Krematorija na zagrebačkom Mirogoju.
Podsjećamo, jedan od najvećih chefova u povijesti hrvatske gastronomije, Andrej Barbieri, preminuo je u subotu, 9. ožujka, u 50. godini života nakon dugogodišnjih zdravstvenih tegoba, u Kliničkom bolničkom centru na Sušaku u Rijeci.
Posljednji Barbierijev projekt u Hrvatskoj bio je Barbieri´s koji je volio opisivati kao svojevrstan nastavak trenda “bistrologije”, a upravo ga je on podigao do razine nenametljive elegancije. Nakon toga odlazi u Dohu i otvara Quavannu i tako postaje chef konzultant prvog hrvatskog restorana u Kataru. Šira javnost dobro ga je upoznala po njegovim kulinarskim ekspertizama u Masterchefu, a surađivao je i s magazinom StoryGourmet.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.