Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tajna pisma princeze Diane procurila u javnost

Autor L.G.

Otkrivena dugo skrivana tajna

 Izvor: Profimedia

Premda je preminula 1997. godine, brak princeze Diane i  Charlesa, princa od Walesa, dan danas izaziva mnoge kontroverze, a priča je već nemali broj puta ispisana u raznim verzijama. Par se vjenčao 29. srpnja 1981. godine, Charles je tad imao 32 godine, a Diana samo 19. I premda mediji pretpostavljaju da je omiljena princeza u početku bila zaljubljena u princa, s vremenom je ta ljubav splasnula, što dokazuju i pisma koja su trenutno na aukciji. 

 Izvor: Profimedia

Naime, u emotivnim pismima, Diana se obraća svojoj prijateljici, tadašnjoj urednici britanskog magazina Vogue, Elizabeth Tilberis, te joj otkriva detalje iz braka s Charlesom. Pisma su godinama bila skrivana, ali trenutno se nalaze na aukciji u New Yorku, prilikom koje su i otkriveni dugo skrivani detalji. 

U jednome od njih, princeza Diana se nakon snimanja za Vogue povodom njenog 30. rođendana , zahvalila timu iz modnog magazina na sjajnom iskustvu. 'Osjećam se opušteno u vašem okruženju. Hvala vam što uvijek mislite na mene', napisala je.

 Izvor: Profimedia

U drugome pismu iz 1991. godine, princeza piše o detaljima svog braka, te joj se potkrala mala pogreška. 'Bojim se da neće biti objavljenih fotografija za moj rođendan. Toliko se toga trenutno događa, moj 30. rođendan i 10. godišnjica braka, osjećam da sam previše u medijima i to me plaši.', napisala je. Stručnjaci koji su detaljno proučili sadržaje pisma su zaključili da je Diana pobrkala datum godišnjice braka. Lady Di je rođena 01. srpnja, a za princa se udala 29. srpnja.

 Izvor: Profimedia

 Daily Mail piše da su obožavatelji i kolekcionari za pisma princeze Diane spremni izdvojiti od pet do sedam tisuća dolara. 

 Izvor: Profimedia

Tagovi

Magazin

Royals