Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glumicu konj ugrizao za nezgodno mjesto

Autor N.R.

Ostala je u šoku

 Izvor: Profimedia

Poznata crvenokosa, glumica Jessica Chastain, na društvenim je mrežama podijelila nezgodu, za koju kaže, da ne vjeruje da je preživjela. Naime, ova 42-godišnja dobitnica Zlatnog globusa, koju domaća publika poznaje iz filmova 'X-Men', 'Velika igra', 'Lovac i ledena kraljica', na ulicama Londona susrela se s konjem koji je predvodio kočiju. Zatim je zastala i htjela pomilovati i pozdraviti konja. 

Međutim, u trenutku kada je upitala može li ga pomilovati, konj je odlučio učiti to umjesto nje. Naime, zubima ju je uhvatio za grudi, što je Jessicu šokiralo. Vidno u šoku, pokušala mu je dati još jednu šansu. Ipak, na kraju je odlučila da ga neće pomilovati, nego da će se udaljiti kako se incident ne bi ponovio. 'Ne mogu vjerovati da sam preživjela', napisala je u opisu videa, koji je uredila kao glazbenu parodiju, i time nasmijala svoje obožavatelje.

No, izgleda da ova situacija nije bila zabavna svima, jer je Jessica u komentarima morala naglasiti kako ovaj video ne znači ništa te da je i dalje protiv iskorištavanja konja u ove svrhe. 'Ljubav i pažnja prema životinjama, pa tako i prema ovoj, ne znači da podržavam iskorištavanje konja. Uvijek zastanem i upitam mogu li pomilovati životinju. To mi je jednostavno u krvi', objasnila je glumica. 

 Izvor: Instagram

Magazin

Royals