Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sin Ivice Kostelića krenuo tatinim stopama

Autor I.G.

Maleni se već odlučio

 Izvor: Instagram

Proslavljeni hrvatski skijaš, Ivica Kostelić, poznat je po ljubavi prema avanturizmu i adrenalinskim sportovima, a u posljednje vrijeme sve češće ga se ima prilike vidjeti u društvu malenih sinova. Posljednjom objavom na Instagramu 39-godišnji Ivica oduševio je svoje pratitelje. Naime, na fotografiji koju je skijaš objavio pozira njegov mlađi sin, dvogodišnji Leon u društvu proslavljenog sportaša Kena Reada. 

'Ono kada ti je učitelj skijanja legenda', napisao je ponosni tata na fotografiji koja je oduševila mnogobrojne obožavatelje hrvatskog sportaša. 

 Izvor: Instagram (Screenshot)

Osim malenog Leona, Ivici se u avanturama često pridružuje i stariji sin, četverogodišnji Ivan, a upravo se nedavno tata Ivica pohvalio i njegovim skijaškim sposobnostima. S obzirom na to da dijele iste strasti, Ivica i Ivan uputili su se zajedno na planinu i na noge stavili skije. Kako bi zabilježio ove trenutke, Ivica je izvadio kameru i počeo snimati live video svog sinčića kako se brzinom munje spušta niz strminu iako ga je strah. Skijaš ga je nekoliko puta ohrabrio što je malenom Ivanu dalo elana, pa je četverogodišnjak na kraju konstatirao kako je i on dobar skijaš. Sudeći prema objavama ponosnog tate, Hrvatska ima novu generaciju sjajnih Kostelića. 

Magazin

Royals