Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

SUPERPAR Raskol među parovima

Autor I.G.
Autor I.G.

Je li Hana kriva za sve?

Nakon sinoćnje drame i ispadanja Hane i Gorana iz showa 'Superpar' te negodovanja Jane i Miroslava zato što su ih Danijela i Josip smjestili u kamp-kućicu, uslijedilo je jutro kad je Zvone objašnjavao Davoru i Tini zašto su on i Matea 'pukli'.

Izvor: RTL

U isto vrijeme Jana i Miro komentirali su Mateu i Zvonimira. 'Oni u par minuta promjene mišljenje, zabiju ti nož u leđa', komentirali su Jana i Miro Mateu i Zvonimira. 'Mislim da bi puno lakše prihvatila da me netko izbaci nego se ovako svađati', rekla je Tina Davoru kroz suze nakon što je on prepričavao Mateino ponašanje, opisujući je kao da je krenula u rat.

Izvor: RTL

'Dragi moji vozači, imat ćete testno vozilo koje smo iz one stare države sačuvali, a riječ je o vozilu marke Zastava! Najvažnije je da ćete vi to vozilo trebati uparkirati bočno, ali zavezanih očiju. Morate biti u traci, ali kako da ste vi zavezanih očiju, tu će vam pomoći vaše partnerice', objasnio je Enis izazov.

Izvor: RTL (Screenshot)

Tina i Davor prvi su bili na izazovu, a za izvršenje zadatka imali su pet minuta. Tina je bila smirena i dobro navodila Davora. Na kraju su četiri sekunde prije kraja uspješno izvršili zadatak. Bada i Toca nisu uspjeli uparkirati auto, a Toca je samo kratko komentirao da će Bada morati na trening. Matea i Zvone bili su ponosni jedno na drugo jer su uspjeli, a ostalo im je još 59 sekundi nakon što su izvršili izazov. Danijela i Josip muku su mučili s pokretanjem automobila jer Josip nije stiskao gas koliko je trebalo, a kasnije je slomio i mjenjač. 'Probio si dno od Zastave', rekao mu je Enis uz smijeh. Nakon što su popravili mjenjač nastavili su s parkiranjem, no nisu uspjeli. Nakon izazova Danijela i Josip drže posljednje mjesto na tablici dok su Jana i Miro prvi. 

Izvor: RTL Screenshot

Što čeka parove sljedeći tjedan gledatelji će doznati od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat na RTL-u, a sve propuštene epizode pogledajte na RTLplayu!

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader