Nakon pet godina stanke, na male ekrane vratio se show 'Zvijezde pjevaju', a ondje je u žiriju i glazbenik Miroslav Škoro. Nije mu to prvi put da je član nekog žirija, ipak je, s obzirom na 30-godišnju karijeru i brojne uspjehe koje su njegove pjesme polučile, kompetentan ocijenjivati nečiju izvedbu, ali prvi put da to radi u HRT-ovu studiju, u ovoj emisiji. I odlično se zabavlja.

U studiju ga možemo vidjeti svake subote kad se show emitira, a u međuvremenu priprema veliki obljetnički koncert, a predavat će i studentima ekonomije. Stoga ne čudi što nam je trebalo vremena da dogovorimo intervju s njim. Iako je potkraj prošle godine završio na operaciji zbog srčanih tegoba, svestrani 56-godišnjak ne miruje, a nema ni potrebe, kaže.

Osjeća se dobro, a dobio je i liječnikovo zeleno svjetlo. No postoje stvari na koje ipak mora pripaziti. O čemu je riječ otkrio je samo za magazin Story, a ujedno nam je ispričao i što misli o golotinji na glazbenoj sceni te kako se u estradnim vodama snalazi njegov 24-godišnji sin Matija, koji je krenuo očevim stopama. A četiri godine starija kći Ivana, koju je također dobio u 30 godina dugom braku a Amerikankom Kim Ann, odlučila se za nešto drukčiju profesiju. 

Cijeli intervju s Miroslavom Škorom pročitajte u novom broju magazina Story koji možete kupiti od srijede, od 13. ožujka 2019.