Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivša teen zvijezda: 'Bio sam u krevetu kralja popa, najbolje doba života'

Najradije bi udario one koji ga optužuju

 Izvor: Instagram

Bivša pjevačka teen zvijezda Aaron Carter, brat poznatijeg Nicka Cartera iz Backstreet boysa, jedan je od rijetkih prijatelja Michaela Jacksona koji je ustao u njegovu obranu zbog optužbi za seksualno zlostavljanje u dokumentarcu 'Leaving Neverland'.

Naime, Carter se kao dječak družio i prijateljevao s kraljem popa, a u razgovoru za britanski Daily Mail rekao je da mu se optužbe Robsona i Safechucka gade te bi ih rado udario zbog onoga što govore. 'Da je Michael Jackson živ, još bi ga ljubili u dupe. Zašto su čekali do sada? Zašto su čekali da umre? Mogli su se oglasiti još 2005. godine, kada je suđenje za pedofiliju bilo u tijeku', započeo je ljutiti Carter.

'Gazite po grobu ikone i legende. Ja sam se s Jacksonom družio kada sam imao 15. Provodili smo vrijeme zajedno i bilo je to najbolje doba mog života. Bio sam u njegovoj kući i spavao u njegovom krevetu. Ne mogu razumijeti da bi to iskustvo za mene trebalo biti traumatično kada je naš odnos bio lijep i nježan', zaključio je Carter, koji je svojedobno prodavao platinaste albume.

Magazin

Royals