Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

GLUMICA PRIZNALA 'Moja 16. vjenčanica'

Autor Maja Šitum
Autor Maja Šitum

Početkom ožujka RTL-ova serija ‘Pogrešan čovjek’ dobila je glumačko pojačanje. Ornela Vištica utjelovila je uspješnu liječnicu i fatalnu zavodnicu Aleksandru te nam otkrila koje osobine s njom dijeli i kakav je osjećaj nekoliko puta odjenuti vjenčanicu

Story: Rekli ste da s Aleksandrom dijelite mnogo karakternih osobina. Koje su to?

Vjerojatno bih i ja, bez obzira na bankovne račune, u trapericama i kaubojkama krenula na putovanje odlučna u namjeri da pomažem ljudima. Aleksandra je liječnica i radi za Liječ­nike bez granica, a granice u odnosima zna postaviti kad uoči situaciju u kojoj nema ljudskosti. Postoje situacije u kojima bih reagirala jednako, naravno i one u kojima ne bih.

Story: Kako je pridružiti se uhodanoj ekipi?

Volim raditi s ljudima koje vode instinkti. Moji su partneri Branislav Lečić, Dara Džokić i Petar Benčina. Sve ih jednako poštujem, volim se zezati i raditi s njima. 

Izvor: RTL Press

Story: Je li dosad na setu bilo kakvih dogodovština?

Uvijek ih ima, one nas u zatvorenim prostorima i mašinerijama održavaju živima. Donose smijeh. Volim se s Darom smijati, glasno i srčano. 

Story: U seriji ste odjenuli vjenčanicu i na Instagramu napisali “16. put”. Je li zanimljivo odjenuti tu haljinu toliko puta?

Još sam u srednjoj školi, u našoj kazališnoj trupi, pobjegla u vjenčanici u predstavi. Nešto kao ‘Odbjegla nevjesta’. Sve vjenčanice koje sam odjenula odvele su me u bijeg. Mislim da se ni u jednoj nisam udala ni u seriji, ni u predstavi.

Story: Želite li je odjenuti i privatno?

Uz sve protokole i pravila, želje i pozdrave, privatno vjerojatno ne bih odjenula vjenčanicu. Radije bih birala jednostavnost i ljubav u običnim haljinama. 

Story: Kako ste snimanja uskladili s obvezama u matičnom kazalištu Kerempuh?

Kerempuh ima odličan glumački ansambl. Vesele me ljudi s kojima se može razgovarati, dogovarati i igrati. Dosad nisam imala problema u radu s kolegama. 

Story: Pripremate novu predstavu ‘Ja od jutra nisam stao?

Igram ulogu Prve. Predstava se može pogledati od 29. ožujka u Satiričkom kazalištu Kerempuh. Tekst je nagrađen na Marulićevim danima, potpisuje ga Una Vizek, a na kazališne daske donosi ga Nana Šojlev. Pitate me o čemu je riječ? Ah, muškarci i žene. Opet. Iznova. Veseli me.

Najčitanije

Najnovije