Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRED FINALE Marko Mrkić objavio neočekivanu fotografiju

Autor T.K.

Dočekala ga lavina komentara

 Izvor: Story

Marko Mrkić, simpatični 27-godišnji plesni partner Viktorije Rađe u showu 'Ples sa Zvijezdama', poprilično je svestran mladić s osebujnim smislom za humor, stoga ne čudi činjenica što postaje sve popularniji na poznatoj društvenoj mreži Instagram. Tamo, naime, gotovo svakodnevno sa znanim i neznanim pratiteljima dijeli simpatične trenutke iz svakodnevnog života, ali i pokoju pošalicu. Veseli zagrebački student ekonomije tako je ovoga puta objavio fotografiju sebe u društvu supruga svoje plesne partnerice Viktorije, košarkaške legende Dine Rađe.

Ovaj je 52-godišnji Splićanin, naime, nabavio majicu s isprintanim likom mladog Mrkića, i to na dvije različite fotografije, jednu isprintavši s prednje, a drugu sa stražnje strane majice. Ovu genijalnu ideju smjesta su pohvalili pratitelji, a u komentarima je jedan prijedlog posebice oduševio Rađinu suprugu, 41-godišnju Viktoriju, koja je na prijedlog da 'iduće sezone Dino bude mentor' smjesta odgovorila sa 'Bravo!'.

Uz najavu današnjeg finala 'Plesa sa Zvijezdama', i molbu gledateljima da upravo za njih glasuju, Marko je napisao još i kako je Viktorija odavno svojim plesom pobijedila, usput objasnivši da je objavljena fotografija njegova pobjeda.

Magazin

Royals