Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Heidi Klum otkrila kakvo će vjenčanje imati

Autor S.G.

Udaje se za 16 godina mlađeg

 Izvor: Shutterstock/Guliver

Njemački supermodel Heidi Klum zaručena je za 29-godišnjeg pjevača Toma Kaulitza. Iako se par upoznao tek prije godinu dana, Heidi je sigurna u svoju ljubav. 'Upoznali smo se u veljači 2018. godine i iskreno, udala bih se za njega već toga dana. Iznenadila sam se kad me je zaprosio, ali nekako sam osjećala da če se to dogoditi jer smo odmah kliknuli', izjavila je Heidi, a prenosi Story.rs.

Lijepa 45-godišnjakinja je posebno sretna što njeno četvero djece vole njenog zaručnika, te je izjavila kako svi jedva čekaju vjenčanje: 'Djeca obožavaju Toma. Ne mogu dočekati vjenčanje. Svi će biti uključeni u samu ceremoniju'.Heidi i Tom su se upoznali na snimanju Germanys Next Top model, a Heidi je 16 godina starija od njega. O samom vjenčanju je rekla da će biti dobro organizirano i na vrijeme kako i priliči paru koji čini dvoje Njemaca.

Već znamo da je Heidi prvi put uplovila u bračnu luku 1997. godine (kada je mladi Kaulitz imao osam godina) s Ricom Pipinom od kojeg se rastala 2002. godine. Godinu dana nakon dobiva kći Leni s Flaviom Briatoreom. Već 2005. se udaje za glazbenika Seala s kojim je bila u braku i dobila troje djece, 12-godišnjeg Henryja, 11-godišnjeg Jonaha i osmogodišnju Lou

Magazin

Royals