Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši pobjednik Big Brothera u zagrljaju Salme Hayek

Autor T.K.

'Nisam mogao vjerovati'

 Izvor: Pixsell/Davorin Višnjić

Posljednjih dana Rovinj je postao privremeni dom nekima od najpoznatijih ljudi na planetu. Samuel L. Jackson, Ryan Reynolds i Salma Hayek doputovali su prije nekoliko dana u ovaj istarski grad, gdje trenutno snimaju nastavak megauspješne kriminalističke komedije 'Hitman's Bodyguard'. Tradicionalno, baš poput gotovo svakog tko posjeti ovaj grad pod zaštitom UNESCO-a, glumci su smjesta izrazili svoje oduševljenje poviješću, gastronomijom i arhitekturom, a ubrzo ga i podijelili sa svojom višemilijunskom publikom vjernih Instagram pratitelja. 

U Rovinju već dugi niz godina sezonski prodaje tekstil i prvi pobjednik hrvatske inačice reality emisije Big Brother, Hamdija Seferović. Obzirom da su snimali na lokaciji par metara udaljenoj od njegovog radnog mjesta, ovom se četrdesetogodišnjaku pružila prilika da upozna Salmu Hayek i Samuela L. Jacksona. 

'Nisam mogao vjerovati kada sam je vidio uživo, iskreno puno bolje izgleda na filmu i na fotografijama. Izgleda bezveze, toliko je sitna da je jedva primjetna', rekao je i razljutio horde Salminih hrvatskih obožavatelja. Za zvijezdu 'Pulp Fictiona' Samela L. Jacksona izjavio je kako je impozantan uživo. 

Nakon što su neki naši mediji prenijeli komentar, Hamdija se javio i demantirao ga, kratko i jasno izjavivši: 'Nikad nisam rekao da je bezveze'. 

 Izvor: Instagram

Magazin

Royals