Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
12.04.2019. / 13:17 21:21

Nove optužbe protiv fatalnog zavodnika

Autor T.K.
12.04.2019. / 13:17 21:21
Autor T.K.
12.04.2019. / 13:17 21:21

'Gušio me i pljuskao'

Nakon što ga je bivša supruga Amber Heard optužila za zlostavljanje, a on na optužbe odgovorio tužbom za klevetu teškom 50 milijuna dolara, Johnny Depp je ponovno u nemilosti medija. Naime, u četvrtak je općinski sud u Fairfaxu u Virginiji raspravljao o prijedlogu odbacivanja tužbe koji je podnijela Amber. Američka glumica sudu je dostavila izjavu u kojoj je opisala više od deset instanci prilikom kojih je Depp bio nasilan prema njoj. Navodno ju je pljuskao, gušio i vukao za kosu. 

Izvor: Profimedia

'Johnny Depp je fizički i verbalno zlostavljao Amber Heard', izjavio je njezin odvjetnik Eric George. 'Otkad su se razveli, Depp je kontinuirano javno ponižava i pokušava okrenuti ili zataškati priču o zlostavljanju. Već je odavno došlo vrijeme da se promijeni njegov prijezira vrijedan način ophodnje', dodao je. 

Odvjetnik Johnnyja Deppa tvrdi da su glumičini navodi neistiniti, i da je zabravo ona ta koja je zlostavljala njega. 'Jedini način da joj svijet povjeruje jest da nastavi kontinuirano lagati', rekao je Deppov odvjetnik Adam Waldman.

'Progovorila sam o nasilju i suočila se s našom licemjernom i gnjevnom kulturom', napisala je 32-godišnja glumica, dodajući da se osjeća kao da joj sude na temelju tuđeg mišljenja o njoj. Između ostalog, tužba zbog klevete navodi kako 55-godišnjak izgubio poslovne prilike, uključujući i besmrtnu rolu kapetana Jacka Sparrowa u kultnim 'Piratima s Kariba'. Glumičin odvjetnički tim želi da se slučaj prebaci na losanđeleski sud, jer su se relevantni događaji iz tužbe većinom događali u tome gradu.

Amber Heard je prvi put izišla u javnost s optužbama o zlostavljanju u svibnju 2016. godine, oko godinu dana nakon što su se vjenčali.  

Glumica poznata po ulogama u blockbusterima kao što su 'Aquaman' i 'Magic Mike' upoznala je Deppa 2011. godine na setu zajedničkog filma 'The Rum Diaries'. 

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader