Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Znamo što Iva Šulentić odbija

Autor T.K.
Autor T.K.

Jasno i odlučno

HRT-ova televizijska voditeljica Iva Šulentić ovog je tjedna proslavila 36. rođendan. Tim povodom, objavila je na društvenim mrežama fotografiju sebe prije kojih tridesetak godina, dobivši zbog toga brojne oduševljene komentare. Uz nju je napisala šaljiv tekst na engleskom jeziku, kojim se čudi kako je ona to već odrasla, i svojim pratiteljima daje do znanja kako je njoj to nepojmljivo. 'Ja? Odrasla? Nema šanse!', glasila je objava. 

Uvijek nasmijana, zaraznog je osmijeha i energije, zbog čega i ne čudi kako su joj i brojne osobe s naše javne scene pohitale čestitati rođendan. Ljupka Gojić Mikić, Bojana Gregorić Vejzović, Iva Radić, Nina Badrić i Petra Nižetić, samo su neke od njih. 

Povjerovati da Iva doista ima 36 godina vjerojatno je teško i televizijskoj publici pred čijim je očima praktički odrastala. 

Na malim ekranima prvi put pojavila kao 12-godišnjakinja u tadašnjoj poularnoj dječjoj emisiji 'Turbo Limach Show'. Kasnije je kroz karijeru vodila emisije 'Briljanteen', pojavljivala se u TV-reklamama  jedne telekomunikacijske kompanije, a kasnije promijenila medij, te postala i radijska voditeljica, postavši tako osim jednog od najprepoznatljiviih lica malih ekrana, još i jedan od najslušanijih glasova radiovalova. 

Osim u poslovnom, ovoj televizijskoj zvijezdi ruže cvjetaju i na privatnom planu. Naime, Iva se 2016. godine, nakon četiri godine veze udala za doktora psihologije Igora Mikloušića. Iako rijetko kad priča o svom privatnom životu već ga voli ostaviti skrivenim od očiju javnosti, za svoga je supruga izjavila kako im je oboma obitelj na prvom mjestu i kako se trude podupirati jedno drugo i u svojim ambicijama izvan obiteljskog gnijezda. 

NAJNOVIJE

loader