Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Kako je započeo rat između Meghan i Kate?

Autor L.B.
Autor L.B.

Situacija je eskalirala

Otkako je Meghan Markle postala jedna od vojvotkinja u engleskoj kraljevskoj obitelji, medijske stupce puni navodna svađa između Kate Middleton i bivše glumice. 

Iako postoje brojna nagađanja kako je 'rat' između vojvotkinja započeo, stručnjakinja za kraljevsku obitelj, Katie Nicholl svoj je stav o svađi iznijela u dokumentarnom filmu 'Kate vs Meghan: Princesses at War?'. 'William je bio poprilično zabrinut zbog prebrzih koraka u bratovoj vezi, a budući da je bio blizak s Harryjem, smatrao je da mu može ukazati na to i reći mu da ne brza s odlukama. Iako je to trebao biti dobronamjerni savjet starijeg i iskusnijeg brata, Harryju se to očito nije svidjelo. On je izuzetno zaštitnički nastrojen prema Meghan, stoga je to doživio kao kritiku. U njegovoj interpretaciji ispalo je da ga brat ne podržava u njegovoj odluci, da ne poštuje njegovu buduću suprugu. Uvjerena sam da je tada sve krenulo po zlu', ispričala je. 

Izvor: Profimedia

Osim toga, do sukoba između vojvotkinja došlo je i uslijed svađe u kojoj je Meghan rasplakala Kate netom prije svog vjenčanja, a nakon toga došlo je i do drame oko selidbe Harryja i njegove drage iz Kensingtonske palače. 

Najčitanije

Najnovije

loader