Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kim Kardashian otkrila ime četvrtog djeteta

Autor I.G.

Ponovno iznenadila odabirom imena

 Izvor: Instagram

Nakon što je sredinom siječnja ove godine, američka reality zvijezda, 38-godišnja Kim Kardashian potvrdila glasine kako sa suprugom, reperom Kanye Westom, očekuje svoje četvrto dijete te kako je riječ o još jednom dječaku u slavnoj obitelji, Kim je sada, gostujući kod američkog voditelja Jimmyja Kimmela, otkrila koje ime planira nadjenuti budućem sinčiću. 

Kako prenosi OK Magazine, reality zvijezda otvoreno je govorila o njezinom četvrtom djetetu, koje bi na svijet trebalo doći krajem ove godine, a voditelju je otkrila i kako će se maleni zvati. 'Zapravo, imam jedno ime na umu. Iskreno sam razmišljao o tome da ga nazovem Rob, po mom bratu Robertu ', otkrila je Kim. Međutim, dodala je i kako se takvo ime možda neće najbolje slagati s imenima njezine ostale djece koja sva imaju neobična imena.

'Ali, onda su tu North, Saint i Chicago. Rob se baš i ne uklapa. Ali doista mi se sviđa to ime, a i moj brat ga je odobrio. Tako da je to jedno od imena koje imamo u planu', ispričala je 38-godišnja zvijezda reality emisije 'U korak s Kardashianima'. Također, naglasila je i kako bi se maleni u tom slučaju zvao Rob West, a ne Robert West. 

Podsjećamo, Kim Kardashian i suprug, reper Kanye West, u braku su od 2014. godine i imaju troje djece. Kim je na svijet donijela petogodišnju North i trogodišnjeg Sainta dok je jednogodišnju Chicago rodila surogat majka. Četvrto dijete para, sinčića koji bi na svijet trebao doći krajem ove godine, također će na svijet donijeti surogat majka. 

Magazin

Royals