Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka iz 'Života na vagi' našao novu ljubav

Nešto se krčka

 Izvor: RTL

Bivši natjecatelj showa 'Život na vagi', Luka Smoljo, odgovarao je na pitanja pratitelja na Instagramu pa je priznao i kako je upoznao novu ljubav u svom životu. 'Upoznao sam super curu, družimo se pa ćemo vidjeti što će biti. Nešto se krčka', napisao je 27-godišnji Luka.

 Izvor: Instagram (Screenshot)

Priznao je i kako je dosad ukupno skinuo 58 kilograma i to sve tijekom showa. Sada radi na mišićnoj masi i siguran je da će zbog toga dobiti pokoji kilogram. Dodao je da mu je držanje dijete u početku nakon izlaska iz kuće bilo problem, ali kad je sve uskladio i posložio u glavi, postalo mu je lakše. Jednu pratiteljicu zanimalo je kakvo mu je bilo iskustvo u showu, a dodala je i kako bi Nina i on bili lijepi par. Luki je iskustvo bilo odlično, koliko god je bilo teško, a najteži trenuci u showu bili su mu kad nisu vježbali.

Otkrio je i da mu je najveća mana u životu nedostatak samopouzdanja, a najveća životna želja jednog dana osnovati obitelj. To mu je i davalo snage u borbi s kilogramima. 'I sama pomisao da bi mi kilogrami smetali u igranju s djecom zgraža me', napisao je.

Podsjetimo, već tijekom showa počelo se šuškati da frcaju iskre između njega i natjecateljice Nine Martine Korbar, no Luka je za Story.hr u nedavnom intervjuu priznao da su njih dvoje samo prijatelji. 'Još uvijek nemam curu, jer sam fokusiran na treninge i prilagođavanje na ovaj novi život. Vjerujem da će ljubav doći kada se budem najmanje nadao tako da se nigdje ne žurim. Kod djevojaka volim da su iskrene i dobre osobe, a nasmijana djevojka me uvijek može privući', kazao je tada, a stvari su se od onda očito promijenile. 

Tagovi

Magazin

Royals