Prvi puta otkako su Justin Bieber i Hailey Baldwin stupili u brak javno su progovorili o svojem odnosu i razlozima zašto su se vjenčali samo samo dva mjeseca nakon zaruka. Naime, Justin i njegova supruga dali su zajednički intervjuu za magazin Vogue, a u njemu su oboje otvorili srce. Tako je Justin kazao kako se odlučio ponovno posvetiti Bogu zbog čega on i Hailey prije braka nisu konzumirali svoju vezu.

'Smatram da seks može prouzročiti mnogo boli. Ponekad se ljudi upuštaju u seksualne odnose jer imaju nisko samopouzdanje. ne osjećaju se dovoljno vrijednima. To rade i muškarci i žene. Odlučio sam se ponovno posvetiti Bogu jer sam osjećao da je to potrebno mojoj duši. Vjerujem da me za nagradu Bog blagoslovio dovevši Hailey u moj život', ispričao je Justin kojem je vjera vrlo važan dio života.

Podsjetimo, Hailey je s Justinom 2009. godine upoznao njezin otac, glumac Stephen Baldwin. Prije same prosidbe pa i ženidbe, Justin je tražio blagoslov Haileyna oca i on mu je dao dopuštenje. Baldwin je bio oduševljen sljedećim korakom u vezi mladog para, a Bieber mu se sviđa jer smatra da imaju jednake vrijednosti.