Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOJALA SE PROGOVORITI: 'Bio je predator pedofil koji je zlostavljao desetke djece'

Godinama je bila kraj njega

 Izvor: Story

Nagađanja i optužbe za pedofiliju pokojnog glazbenika Michaela Jacksona i dalje ne prestaju. Naime, sada se oglasila njegova bivša kućna pomoćnica, 56-godišnja Adrian McManus koja tvrdi kako je pokojni kralj popa zaista bio predator i pedofil. Za Jacksona je radila nekoliko godina, a novinarima je ispričala kako je imao punu knjižnicu videokazeta na kojima su snimke njega i dječaka u neprimjerenim situacijama, prenosi Daily Mail.

 Izvor: Story

'Michael Jackson je bio predator pedofil koji je zlostavljao desetke djece, snimao susrete s njima te videosnimke čuvao u tajnoj knjižnici skrivenoj na ranču Neverland. Na Neverlandu je bilo je puno vazelina, a jako puno u Michaelovoj spavaćoj sobi. Nisam ga ništa ispitivala jer je bio moj šef i bila sam tamo kako bih obavljala svoj posao. U kući su postojale brojne tematske prostorije u kojima se družio s djecom. Dječaci su dolazili vikendom, svi su se zajedno kupali u jacuzziju. On ih je dirao i ljubio, a oni se borili za njegovu naklonost', rekla je za spomenuti portal.

'Jednom prilikom me zamolio da po kući stavim fotografije golih beba za dekoraciju', ispričala je. Također tvrdi kako je cijelo vrijeme šutjela jer je bila manipulirana, a i bojala se Michaela.

Magazin

Royals