Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogrešan čovjek upoznaje Zagreb

“Pokazala sam Emiru glavne znamenitosti metropole”

 Izvor: Robert Gašpert

“Lea i Crni ipak su zajedno! Znala sam da će ostaviti dr. Kovača. Pogledaj ih kako su samo slatki uživo”, čuli su se komentari prolaznika u središtu Zagreba dok su pokraj njih šetale zvijezde dramske serije RTL-a ‘Pogrešan čovjek’. I nisu 40-godišnja Splićanka Ivana Roščić i devet godina mlađi Emir Ćatović snimali nove kadrove za popularnu telenovelu u kojoj igraju glavne likove, nego su hrvatskom metropolom šetali kako bi Ivanin crnogorski kolega malo upoznao Zagreb. 

 Izvor: Robert Gašpert

Glumci su se upoznali prošlog kolovoza, kada je pala prva klapa telenovele producentice Jelene Veljače, ali otada se među njima razvilo pravo prijateljstvo. S obzirom na to da snimaju u Srbiji i Hrvatskoj, prošli vikend nije bio prvi Emirov posjet Zagrebu, no ovaj je put imao slobodno subotnje prijepodne za istraživanje naše metropole. 

- U Zagrebu smo bili jako kratko, isključivo zbog posla, ali smo iskoristili i to malo slobodnog vremena između obaveza da pokažem Emiru glavne znamenitosti grada. Bilo je to zapravo spajanje ugodnog s korisnim - rekla nam je Ivana.

Magazin

Royals