Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
09.02.2019. / 15:31 18:20

Glumica otkrila nepoznate detalje o Jeleni Veljači

Autor I.G.
09.02.2019. / 15:31 18:20
Autor I.G.
09.02.2019. / 15:31 18:20

Nije štedjela riječi

Televizijska i filmska glumica, 29-godišnja Ornela Vištica, podijelila je sa svojim obožavateljima nepoznate detalje o Jeleni Veljači. Naime, Ornela i Jelena provele su večer skupa na druženju između snimanja u Beogradu, a 29-godišnjakinja je tom prilikom objavila fotografiju s Veljačom te joj posvetila dirljivu objavu. 

'Znaju me ljudi često pitati, a kakva je Veljača? Tri stvari uvijek pamtim. Moju prvu televizijsku ulogu i prvu zajedničku suradnju 2011. godine. Kada je izgledalo gotovo nemoguće da me producenti puste u London na filmski festival na što je Jelena rekla da idem te da će sve riješiti. I treću stvar, suze u kinu. Neću reći koji smo film tada gledale. Kakva je Jelena? Emotivna. Instinktivna. Borbena. Djevojka sa čardaš nogama', napisala je Ornela ispod fotografije na kojoj pozira s kolegicom. 

Lijepa glumica trenutno vrijeme provodi u Beogradu snimajući seriju 'Pogrešan čovjek' čija je autorica i scenaristica 37-godišnja Jelena Veljača. Ornela je nedavno za Story.hr otkrila i kako je tek sada uspjela pronaći vrijeme za Autoškolu jer zbog svih dosadašnjih obaveza prema poslu jednostavno nije uspijevala. 'Stalno sam bila na putu, još kao dijete sam stalno provodila vrijeme na  putovanjima pa stoga smatram da mi sada kada sam uspjela vozački ubaciti u svoj raspored, neće biti problem položiti', otkrila je samo za Story.hr Ornela Vištica. 

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader