Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Hana Rodić: 'Malo se bojim jer je riječ o operaciji'

Autor T.K.
Autor T.K.

Zvijezda 'Gospodina Savršenog' iskreno o estetskom zahvatu

Hana Rodić zagrebačka je vizažistica javnosti poznatija iz RTL-ove emisije 'Gospodin Savršeni'. Ova simpatična 22-godišnjakinja rado je viđen gost na svim bitnijim društvenim događajima u gradu. Inače, Hana je poznata po tome što bez zadrške dijeli svoj privatni život sa vjernim obožavateljima, što je učinila i ovog puta objasnivši pobliže za 24sata sve o svom novoisplaniranom zahvatu i što od njega očekuje. 

'Povećanje grudi moja je velika želja i to već nekoliko godina. Napokon sam skupila hrabrost otići 'pod nož'. Termin je sredinom lipnja i moram priznati da jedva čekam operaciju', ispričala je lijepa Hana, koja se i u prošlosti susretala s optužbama da je bila na estetskim zahvatima. No, Hana tvrdi kako će joj ovo biti prva operacija, a obavit će je u Istanbulu. 

'Turska ima jako dobre kirurge, što možemo vidjeti i na njihovim glumicama koje su na sebi radile i po nekoliko korekcija, a rezultat je puno prirodniji nego kod nas. Zbog toga sam se odlučila za jednog turskog kirurga, koji je zaslužan za mnoge zahvate na tijelima poznatih pjevačica i manekenki', informirana je Hana.  Također tvrdi kako je, kad se zbroje svi troškovi, financijska računica jednaka. U Turkoj je, naime, operacija jeftinija, no u konačni iznos treba uračunati i put, i smještaj. 

'Malo se bojim jer je riječ o operaciji, ali sigurna sam da ću kasnije biti zadovoljna i da će se put u Tursku isplatiti', optimistična je. 

Hana često ističe kako joj je, uz obitelj, Goran Jurenec najveća podrška. Podsjetimo, Hana i 38-godišnji Goran u vezi su nekoliko mjeseci, a upoznali su se na snimanju emisije 'Gospodin Savršeni', u kojoj je Hana bila jedna od natjecateljica. 

'Goran i obitelj su me podržali jer znaju da mi je to velika i dugogodišnja želja. Napokon sam odlučila zakazati termin i ne mogu dočekati rezultate', nestrpljiva je mlada Hana.  

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader