Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Domaći pjevač: 'Opraštam se od koncerata'

Autor N.R.

Treba mu mir

 Izvor: Goran Stanzl/PIXSELL

Naš popularni domaći pjevač zabavne glazbe, Dražen Zečić, za 'IN Magazin' je priznao da su ga sustigle godine. Iako je ovaj 51-godišnji glazbenik i tekstopisac na sceni već 30 godina, priznaje da više nema snage za izvođenje koncerata. 'Opraštam se od koncerata i od odgovornosti, ali ne i od pjevanja', otkrio je u intervjuu za Novu TV.

 Izvor: Goran Stanzl/PIXSELL

'Godine čine svoje. Što je rekao jedan moj prijatelj, dan mi prolazi jako, jako sporo, ali godina mi proleti. Kako starim, sve manje mogu pojesti, manje mogu popiti, manje mogu spavati', iskreno je ispričao Dražen. Potreba za mirom, kod pjevača, sve je češća. Osjeća da publici više ne može dati sve od sebe, što priznaje da je u ovim godinama već  i normalno. 'Jednostavno se više ne možete nositi sa svim stvarima, teško je stići u istome danu na dva sprovoda i dva vjenčanja, dvoje ljudi podržati u tuzi, a dvoje u veselju', opisuje pjevač kako se trenutno osjeća. 

Dražen je otkrio da je već počeo odbijati koncerte, ali se i nadovezao da mu novac trenutno uopće nije bitan. Smatra da mu novac nikada neće toliko nedostajati da bi se vratio na scenu. 'Za sljedeću godinu namještam si onoliko koncerata koliko mi je dovoljno da održim firmu i plaćam radnike, ništa više od toga, a 2021. - vidjet ću hoću li svirati u klubu kako sam i počeo, s gitarom, malo priče i deset pjesama, ali koncert, vidjet ćemo hoće li toga biti ili ne', zaključio je Dražen. 

Magazin

Royals