Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Najvažniji dan za Viktoriju i Dina Rađu

Autor Ž.G.
Autor Ž.G.

Zadovoljni su

Bivša pjevačica i natjecateljica showa 'Plesa sa zvijezdama', Viktorija Rađa i njezin 52-godišnji suprug Dino Rađa proslavili su 18. obljetnicu braka. Na svom Instagram profilu, 42-godišnja Viktorija s obožavateljima je podijelila nekoliko snimki, prisjećajući se tog predivnog trenutka kada se udala za bivšeg košarkaša. Vjenčanje se održalo na njegovoj jahti koja je bila usidrena pokraj Korčule.

Izvor: Instagram screenshot

Naime, supružnici su se tada uskladili te su oboje bili u bijelom. Viktorija je imala predivnu bijelu, kratku haljinu, dok je Dino imao lanene hlače i košulju. A uz snimku stoji i opis: 'Lijepo je lijepo biti za nekog vezan. Sretna ti naša 18'. Vidljivo je kako je Viktorija zaljubljena u svog supruga jednako kao i prvog dana, te da i dalje uživaju u svom sretnom braku.

Izvor: Instagram screenshot

Kumovi na vjenčanju su im bili domaći pjevač Petar Grašo i Viktorijina prijateljica Maja Batarelo koja im se pridružila proslaviti njihovu dugovječnu ljubav. No, s njima nije bio i kum Petar, stoga su objavili i jednu fotografiju iz koje je vidljivo da guštaju, no da im nedostaje 43-godišnji Petar. Podsjetimo, Viktorija i Dino imaju dva sina, 16-godišnjeg Roka i 11-godišnjeg Niku, a Dino s bivšom suprugom Željanom, koja je nekad isto bila košarkašica, ima 22-godišnjeg sina Duju.