Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Treći razlog za sreću u obitelji Nevene Rendeli Vejzović

Otkrila samo za Story.hr

 Izvor: Robert Gašpert

Omiljena HRT-ova urednica i voditeljica, Nevena Rendeli Vejzović jučer se pohvalila kako ona i suprug, 38-godišnji snimatelj Mak Vejzović, slave treću godišnjicu braka. Lijepom viješću Nevena se pohvalila na svom Instagram profilu objavivši dragu fotografiju nastalu na dan njihova vjenčanja. 'Koji divan dan je to bio s najdražim ljudima na najljepšem mjestu na svijetu', napisala je voditeljica ispod fotografije prisjećajući se romantičnog vjenčanja na Kornatima, a mi smo ju tim povodom odlučili kontaktirati.

Koliko je zaokupljena svojim djevojčicama, blizankama Leom i Marom, koje će ovo ljeto navršiti dvije godine, te malenom Vitom, koja će u studenom proslaviti prvi rođendan, Nevena ne krije pa nam je u pauzi od hranjenja, igranja i paženja na djevojčice, uspjela kratko prepričati kako je izgledala proslava treće godišnjice braka. 'Ukratko, uspjeli smo pobjeći na večeru i već u ponoć biti doma. Takav je život roditelja male djece', priznala nam je HRT-ova urednica i voditeljica, koja ipak svaki slobodan trenutak najradije provodi sa svojim mezimicama o čemu nerijetko obavještava i mnogobrojne pratitelje na Instagramu. 

Kako ona i suprug ove godine slave simboličnu treću godišnjicu braka, a ujedno su i roditelji tri djevojčice, Nevena se i sama našalila kako imaju 'dobar rezultat'. Mnogi obožavatelji su također primijetili simboliku pa su voditeljici i suprugu u komentarima, osim čestitki, uputili i želje za nastavljanjem niza.

Par koji je u lipnju 2016. godine, nakon godinu dana veze, odlučio izreći sudbonosno 'da', danas živi potpuno drugačijim životom, a koliko joj je majčinstvo promijenilo svakodnevicu, Nevena je i sama priznala za Story. 'Posljednje dvije i pol godine potpuno su mi promijenile život. Kada bi netko analizirao moj život do 36. godine i sada, dvije godine poslije, mislio bi da je riječ o dvije različite osobe. Bila sam posvećena sebi, svojim interesima kao što su moda, putovanja, posao. Sada ne mogu zamisliti da na poslu provodim 10 do 12 sati na dan kao nekad. Život sada provodim na puno ljepšem poslu, ali jednako zahtjevnom - majčinskom. To su dva potpuno različita života', rekla je nedavno Nevena. 

Magazin

Royals