Domaći pjevač Stjepan Lach početkom veljače ove godine postao je ponosni otac sinčića Benjamina kojeg je dobio iz braka sa suprugom Jelenom. Mladi tata pohvalio se tako na svom Instagram profilu fotografijom iz Splita na kojoj mu sinčić pravi društvo u šetnji, a mi smo ga tim povodom odlučili kontaktirati i saznati kako se snašao u novoj ulozi, tko mijenja pelene i što mu predstavlja najveći problem u odgoju malenog. 

'Supruga i ja se znamo našaliti kako se bojimo da ga ne pojedemo koliko je sladak, ali mislim da nas većina roditelja razumije. Uspjeli smo ući u neku rutinu pa je puno lijepih i radosnih trenutaka. Ako nekad i bude teško, kad se nasmije, sve zaboraviš', započeo je pjevač objašnjavajući kako mu je ipak trebalo neko vrijeme da se uhoda u novu ulogu. 'Puno vremena provodim sa sinom. Budući da je prvo dijete, trebalo je neko vrijeme da se uhodamo, ali sada mogu reći da se super snalazim', zaključio je ponosno. 

Također, Stjepan nam je otkrio i što mu je predstavljalo najveći problem kada je u kuću došla beba. 'Ispočetka nam je najteže padao nedostatak sna, ali sada smo već puno bolje s tim tako da se uz dobru organizaciju svih troje uspijemo naspavati', priznao je te otkrio svoju tajnu za usklađivanje poslovnih i obiteljskih obaveza. 'Balansiram najbolje što znam i gledam da nijedno od tog dvoje ne zapostavim', započeo je glazbenik.

'Obitelj je naravno na prvom mjestu, ali nije problem nekoliko dana biti odsutan pa u tom vremenu odraditi što je više moguće za izgradnju pjevačke karijere', rekao je Stjepan te dodao kako ipak u njihovom domu i on i supruga jednako mijenjaju pelene. 'Sve od početka radimo zajedno tako da kod nas nema podjele poslova. Ali postoji podjela vremena tako da svatko ima vrijeme za sebe', zaključio je na kraju glazbenik koji trenutno uživa obilazeći radijske postaje u sklopu promocije novog singla 'Slavimo ljubav'.