Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sandra Perković o odlasku iz HR, prekidu karijere i majčinstvu

Autor N.R.

Neispunjeni san

 Izvor: Instagram

Sandra Perković, hrvatska proslavljena atletičarka, rekorderka u bacanju diska, posljednjom medijskom pressicom šokirala je javnost. Naime, 28-godišnjakinja je otkrila moguć odlazak iz Hrvatske, ali čak i prekid karijere. Razlog tome je odlazak njezina trenera Edisa Elkasovića, s kojim surađuje već sedam godina i koji je dobio bolju ponudu u inozemstvu. 

 Izvor: Davor Višnjić/PIXSELL

U razgovoru za 'In Magazin', osim o mogućem odlasku, progovorila je i o majčinstvu, koje je, kako kaže, jedan od njenih neostvarenih snova. 'Najviše bih htjela da mi dijete bude ono što je, da bude razigrano i da uživa u svakom trenutku svog života, da bude pošteno, da se trudi u školi, da mu škola bude glavni prioritet, bez obzira što će raditi kasnije. I najveća vrlina je da mi dijete bude iskreno, da ja znam u tom trenutku šta se događa', opisala je Sandra. 

Nadodala je i da bi joj bilo drago da dijete jednog dana krene njezinim stopama. 'Onda bi to bila jedna sportska obitelj, onda bi dijete radilo ono što mu je mama radila, samo mu je mama ostavila velike ciljeve, pa će mu biti teže', našalila se ponosna atletičarka.

Magazin

Royals