Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Divna Karleuša nije umrla od posljedica raka?

Autor I.G.

Obrat u tragičnom događaju

 Izvor: Instagram

Kako prenosi Kurir, tragično preminula Divna Karleuša, majka srpske pjevačice Jelene Karleuše, nije umrla od posljedica raka s kojim se borila posljednjih godina. Naime, radijska voditeljica preminula je 3. ožujka u svojoj kući u Beogradu, a iako su srpski mediji do sada pisali kako je uzrok dugogodišnja bolest s kojom se Divna borila, posljednja pisanja to opovrgavaju.

 Izvor: Instagram

Kako je već ranije spomenuto, Jelena je majku posljednji put vidjela samo nekoliko sati prije kada su zajedno večerale u restoranu, a sada su procurili i detalji susreta. Prema riječima izvora, Divna je te večeri priznala kćerki da je iskašljavala krv. 'Iako je tijekom siječnja Divna posjetila bolnicu u Istanbulu i tada odradila sve potrebne preglede, u njenom organizmu nije bilo ćelija raka. Međutim, uslijed terapije njezina pluća počela su krvariti. Čak je i tijekom spomenute večere iskašljavala krv. Jelena je to primijetila i rekla joj da odmah sutradan trebaju ići u bolnicu, ali s obzirom na to da je ona bila spriječena biti uz nju zbog nastupa, inzistirala je da se Divna sama javi liječnicima. U nedjelju ujutru je preminula', prenijeli su mediji, po pisanju Skandala. 

 Izvor: Screenshot Instagram

'Kako stvari stoje, Divna se nije mogla spasiti čak i da je uspjela stupiti u kontakt s liječnicima. Nažalost, svi napadi kojima je JK bila izložena od početka ove godine, Divnu su dotukli. Kao da je izgubila volju i želju za životom! Baš je Saša Popović izjavio da se posljednjih dana svog života poprilično namučila.  Kada je saznala strašne vijesti, Jelena je najprije otišla u bolnicu gdje se pobrinula za majku. Ona ju je odjenula i pripremila za posljednji ispraćaj. Čak ju je i našminkala, svi smo se pitali kako je smogla snage', objasnio je izvor za Kurir.

 Izvor: Instagram (Screenshot)

Podsjećamo, posljednji ispraćaj Divne Karleuše, koja se posljednjih nekoliko godina borila s teškom bolešću, održan je 6. ožujka na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Smrt majke izrazito je pogodila pjevačicu Jelenu Karleušu koja se, kako prenose srpski mediji, posljednjih dana osjeća jako loše te svako jutro posjećuje majčin grob.  

Magazin

Royals