Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ISKRENO PROGOVORILA: 'Bila sam žrtva nasilja'

Autor N.R.

Odlučila napraviti promjene

 Izvor: Profimedia

Indijska ljepotica i zvijezda 'Baywatcha', Priyanka Chopra za Associated Press priznala je da je zbog boje kože bila žrtva nasilja. Neugodno iskustvo doživjela je tijekom svojih srednjoškolskih dana koje je, sada 36-godišnjakinja, provela u Sjedinjenim Američkim Državama. 

'Zvali su me Brownie ili Curry i govorili mi da se vratim slonovima jer mi je tamo i mjesto', ispričala je indijska glumica. Spomenuta situacija, kako kaže Priyanka, jako su utjecali na njeno samopouzdanje. Upravo zbog svog negativnog iskustva, odlučila je različitosti prikazati kao jedan oblik bogatstva. Danas je UNICEF-ova ambasadorica dobre volje i kako kaže, cilj joj je otvoriti oči javnosti te na taj način pokušati svijet učiniti boljim mjestom. Kako bi ovaj problem u budućnosti nestao, nastoji educirati one kojima je to potrebno. 'Neću dozvoliti da se ljudi osjećaju kao ja nekada', naglasila je za Associated Press. 

 Izvor: Profimedia

Za razliku od srednjoškolskih dana, Priyanka je danas vrlo sretna osoba. Uspješna je glumica, bivša Miss svijeta, a ujedno i žena uspješnog glazbenika Nick Jonasa. Par se vjenčao u prosincu prošle godine. Iako je između njih razlika deset godina, otkrila je kako oni to ni ne osjete. Za razliku od nje, koja za sebe kaže da je divljeg karaktera, Nicka opisuje kao jednu mirnu i staromodnu dušu od koje uvijek nauči nešto novo. 

 Izvor: Instagram

Magazin

Royals