Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
21.02.2019. / 16:42 19:21

Omiljeni glumac u zagrljaju srpske pjevačice

Autor I.G.
21.02.2019. / 16:42 19:21
Autor I.G.
21.02.2019. / 16:42 19:21

Pjevačica nije mogla sakriti sreću

Kako prenosi Blic, 55-godišnji glumac Johnny Depp posljednjih nekoliko dana boravi u Beogradu gdje snima svoj novi film 'Minamata', a sada je uhvaćen u društvu 35-godišnje srpske pjevačice Katarine Ostojić Kaye koja se na svom Instagram profilu pohvalila fotografijom sa slavnim glumcem. 

Izvor: Profimedia

'Heroj mog djetinjstva, prve tinejdžerske suze zbog filma. Tako topao i skroman čovjek. Baš je onakav kakvim sam ga zamišljala. Legenda koja nikada ne blijedi', napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj oduševljeno pozira s glumcem. Srpski Blic također tvrdi kako su Kaya i poznati glumac bili u zajedničkom društvu na večeri u jednom beogradskom restoranu. 

Podsjećamo, Depp je odsjeo u penthouseu luksuznog beogradskog hotela u kojem na raspolaganju ima i svoj ulaz u kompleks te vlastito osoblje koje je doveo sa sobom, a prije nekoliko dana, srpska pjevačica i članica grupe 'Hurricane', Ivana Nikolić, pohvalila se na svom Instagram profilu fotografijom s 55-godišnjim glumcem.   'Johnny je bio vrlo uljudan. Prišla sam mu i zamolila da se fotografiramo. Sjedio je preko puta mog stola. Zaštitari mi nisu pravili problem. Rekla sam mu da sam pjevačica, pokazala mu naše spotove i otkrila da moj bend nastupa uglavnom na Karibima. Nadamo se da će biti prilike ako se ponovno sretnemo da će Depp prisustvovati našem nastupu', ispričala je pjevačica za Kurir te dodala kako su na kraju razmijenili mailove. 

Tagovi

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader