Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Moja kći je ružna i neinteligentna'

Autor N.R.
Autor N.R.

Javnost šokirana

Nekadašnja manekenka, danas 37-godišnja Carla Belluci, šokirala je javnost kada je u jednom od nedavnih intervjua za magazin 'Closer' otkrila što savjetuje svojoj 14-godišnjoj kćerki Tanishi. Naime, priznala je da smatra da ružnim ljudima sreća i sudbina nisu naklonjene, te da zato svojoj kćerki Tanishi savjetuje da se, ukoliko bude trebalo, prepusti plastičnim operacijama. Uz to što misli da joj je vlastita kći ružna, smatra ju neinteligentnom. 

'Moja kćerka Tanisha nije najinteligentnija osoba pa ubuduće neću inzistirati na njenom obrazovanju, kao što to radim sa svojim sinovima. Morat će poraditi na svom izgledu kako bi izgledala savršeno jer ružni ljudi nigdje ne prolaze', rekla je tada i šokirala javnost. Sve to povezala je sa sestrama Kardashian, koje su tinejdžerici trenutni uzori. 'Trenutno joj se sviđa izgled sestara Kardashian. Filere će staviti čim napuni 16 godina, što potpuno podržavam, a grudi može povećati kad napuni 18', ležerno je rekla majka troje djece i nadodala da će Tanisha podići i stražnjicu koja joj je, kako kaže, previše ravna.  

No, ovo nije prvi put da Carla daje šokantne izjave u medijima. Prije svega dva mjeseca punila je naslovnice zbog toga što je lažirala depresiju, kako bi mogla izbjeći plaćanje poreza za estetsku operaciju nosa. Tada je priznala da joj je u tome pomogao liječnik kojeg je zavodila i koji joj je savjetovao da 'odglumi' da je mentalno bolesna, kako bi dobila ono što je tražila. 

NAJNOVIJE

loader