Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
19.04.2019. / 09:16 13:06

Princ William i vojvotkinja Kate pred razvodom?

Autor T.K.
19.04.2019. / 09:16 13:06
Autor T.K.
19.04.2019. / 09:16 13:06

Brak im potresaju sve glasnija šuškanja

Kao što smo već pisali, kraljevski dvor u Engleskoj trese takva gramljavima, da s njome u usporedbi kraljičino neodobravanje Harryjeve veze s Meghan Markle djeluje poput čajanke. Kako prenosi The Hollywood Gossip, glasine o Williamovoj nevjeri već mjesecima ne jenjavaju,a njegov pokušaj da ih brže-bolje pokopa slanjem oštrih i upozoravajućih pisama na adrese nekoliko medijskih kuća, postigao je apsolutno kontraproduktivne rezultate. 

Podsjetimo, William je navodno imao aferu za vrijeme Kateine treće trudnoće, što je navodno uzrokovalo trzavice ne samo s njegovom suprugom, već i s bratom Harryjem, koji ga je navodno otvoreno napao zbog njegovog čina. 

Javnosti dotad nepoznata, 35-godišnja Rose Hanbury naglo se našla u središtu pozornosti. Površno znani kao jedan od parova s kojima se William i Kate vole družiti, Rose i njezin 58-godišnji suprug David, markiz Cholmondeley, u relativno su visokoj poziciji u društvu i rado viđeni gosti na eventima u Norfolškom području, gdje kraljevski par također često obitava. Nakon što je priča objelodanjena, a William zaprijetio medijima, pojavila se glasina kako je Kate dala sve od sebe kako bi onemogućila markizi pristup društvenim događajima. 

Navodno se u kuloarima o spomenutoj aferi priča već debelo preko godinu dana, no britanski mediji imaju blagonaklon odnos (što iz poštovanja, što iz straha) prema članovima kraljevske obitelji, tako da je priča izašla u medije tek u ožujku ove godine. Ono što najviše upada u oči jest reakcija inače smirenog i odmjerenog Williama, koja bi se mogla protumačiti i kao bijes čovjeka uhvaćenog s 'prstima u pekmezu'. 

Izvor: Instagram

Jedino što u ovom trenutku može sa sigurnošću reći jest to da pod povećalom ovolike debljine kad-tad nešto mora isplivati na površinu. Na nestrpljivoj javnosti je još samo da malo pričeka rasplet ove antibajke. 

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader