Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selidba zbog nove serije

Profesionalac u svom poslu

 Izvor: Profimedia

Američki glumac Scott Foley gotovo 20 godina krasi male ekrane. Javnost ga je upoznala u serijama ‘Dawson’s Creek’ i ‘Felecity’, a popularnost je stekao zahvaljujući napetoj dramskoj seriji ‘Skandal’ u kojoj je njegov lik Jake Ballard završio iza rešetaka. U novoj seriji ‘Whiskey Cavalier’ ima potpuno drukčiju ulogu...

 Izvor: Profimedia

Story: Tko je Will Chase poznat kao Whiskey Cavalier?
Will je bivši agent FBI-a koji je nakon emocionalnog sloma prebačen u CIA-u, gdje radi s agenticom Francescom Frankie Trowbridge. Za razliku od likova iz serija slične tematike, Willu nije problem pokazati osjećaje i s tim se mogu poistovjetiti. Iako profesionalno obavlja svoj posao, pokazuje da je čovjek od krvi i mesa.

Story: Zbog snimanja serije preselili ste se u Prag. Kako je to podnijela vaša obitelj?
Kada se pruži takva prilika, moraš je prihvatiti. Prag je vrlo hladan, ali predivan grad koji smo vrlo brzo zavoljeli. Moja djeca išla su tamo u školu i stekla mnogo prijatelja. Ni supruga se ne raduje povratku u Los Angeles.

 Izvor: Profimedia

Story: Je li istina da ste veliki ljubitelj obiteljske serije ‘Growing Pains’?
Znam sve o toj seriji jer sam bio opsjednut glumcima i čitao sve o njima. Ta mi je serija najviše pomogla nakon što mi je preminula majka. Imao sam 16 godina i volio sam gledati obitelj Seaver jer me podsjećala na moju. Gledajući tu seriju, shvatio sam da želim biti glumac.

Tagovi

Magazin

Royals