Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OPERACIJA POŠLA PO KRIVU Spajsica ostala bez vida

Autor A.M.

Hitno je otišla u bolnicu

 Izvor: Profimedia

Britanska pjevačica, 43-godišnja spajsica Mel B, hitno je završila u bolnici nakon što je iznenada izgubila vid, prenosi The Sun. Naime, pjevačica grupe Spice Girl podvrgnula se laserskoj operaciji oka, koja je pošla po krivu pa je završila u londonskoj bolnici Moorfield Eye. 'Osjećala je jaku bol', rekao je izvor blizak pjevačici za spomenuti medij. 

'Mel je bila izvan sebe i vrištala je da ne može ništa vidjeti. U bolnicu ju je odvezao njezin vozač, a išla je u pratnji asistenta koji joj je pomogao doći do tamo vodeći je za ruku. Još uvijek nije utvrđeno zašto je ostala bez vida', otkrio je. 

Nakon što joj se vid vratio, pjevačica je prebačena na oftalmološki odjel Luton and Dunstable bolnice. Naime, liječnik joj je savjetovao da se ne trenutno ne vraća na probe prije turneje jednog od najpoznatijeg benda na svijetu, što je ona odbila. Osim toga, dodao je da su se liječnici jako dobro pobrinuli o njoj, ali da će još uvijek trebati medicinsku brigu i intenzivne terapije što znači da će morati odlaziti povremeno u bolnicu. 

Magazin

Royals