Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriveno koje mane se najviše sramila Marilyn Monroe

Autor N.R.

Nitko nije znao ni da postoji

 Izvor: Profimedia

Nitko nije ni slutio da je jedna od najlepših žena na svijetu, Marilyn Monroe, cijelo vrijeme skrivala najveći svoj kompleks. U dokumentarcu 'The Death of Marilyn Monroe', otkrivaju se mnogi do sada nepoznati detalji iz života najljepše plavuše. Kao što je poznato, tijekom svoje petnaestogodišnje karijere, slavna diva nekolicinu je puta prisustvovala golišavim snimanjima. No, ono što nitko nije znao je činjenica da je zahtjevala da se svaka fotografija obradi tako da se sakrije njezin poprilično velik ožiljak na trbuhu. 

 Izvor: Profimedia

Njezine posljednje fotografije prije smrti snimio je Bert Stern kojemu je glumica pozirala gola za seriju fotografija Last Sitting, koje su objavljene u američkom Vogueu, 1962. godine. Marilyn je bila seks simbol svog vremena, a njena pojava uvijek je bila savršena, ili ju je barem tako doživljavala javnost. Međutim, stvarnost je bila nešto drugačija.

Spomenuti ožiljak na trbuhu imala je zbog operacije žuči kojoj je bila podvrgnuta nešto prije spomenutog snimanja. Toliko joj je smetala ta mana da su ju prije samog početka fotografiranja morali smiriti članovi njezina tima. Da izgleda besprijekorno, kao i uvijek rekla joj je i tadašnja urednica spomenutog časopisa, Diana Vreeland: 'Ništa nije dosadnije nego savršena ženska koža. Žene sa ožiljcima su prelijepe'. Koliko god zvučalo ohrabrujuće, Stern je na kraju morao obrisati ožiljak s većine fotografija, zbog čega isti nije vidljiv ni na jednim fotografijama. 

 Izvor: Profimedia

Podsjetimo, Marilyn Monroe bila je ikona, a njezina smrt i danas je ostala predmetom mnogih teorija, rasprava, filmova i dokumentaraca. Iako se vjeruje da je umrla od predoziranja tabletama, prema dokumentima koji su do prije nekoliko godina bili u strogoj tajnosti, Marilyn je zapravo oduzet život, što predstavlja novu misteriju.

Magazin

Royals