Da je cvijeće jedan od najljepših znakova pažnje koji žena može dobiti neupitno je, a pogotovo ako je riječ o najvećem buketu koji možete zamisliti. Predimenzionalni buketi postali su pravi hit na društvenim mrežama, pa ne čudi da se sve više domaćih ljepotica hvali ovim znakom pažnje. 


Upravo takav buket dobila je i Helena Matić, djevojka proslavljenog domaćeg nogometaša Dominika Livakovića. Iako nije poznato je li cvijeće dobila na poklon od dečka ili nekog drugog, tamnokosa Zagrepčanka pohvalila se darom na Instagramu. Iza buketa provirio je i njihov psić Cruz koji se ne odvaja od svoje vlasnice.

'U životu nogometaša ne postoji radno vrijeme, ljetni ili zimski praznici. Uz sve karantene, putovanja i obaveze s klubom i reprezentacijom, djevojka je ta koja se mora prilagoditi. Uz to, imamo psa koji je velika obaveza i treba mu posvetiti mnogo pažnje. S obzirom na to da mene često nema, Cruz je Helenina briga, a to se vidi po tome što je Cruz više voli', rekao je nedavno Dominik za Story. 


Podsjetimo, Helena i Dominik su u vezi gotovo dvije godine, a upoznali su ih zajednički prijatelji. 'Upoznali su nas zajednički prijatelji, iako se sve dogodilo spontano. Mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled' rekla je 24-godišnja Helena.