Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, prema pisanju američkih medija, osjeća se nesretno i pod velikim stresom zbog cijelog medijskog pritiska koji je nad njom. Buduća majka se navodno jako teško nosi s glasinama o lošem odnosu s Kate Middleton, koje su mediji i proširili, tvrdi izvor blizak glumici za The Sun.

'Meghan je definitivno uzrujana zbog svih medijskih spekulacija te su je jako pogodile optužbe novinara da ne preza pred ničim kako bi si osigurala svoj status u društvu', izjavio je izvor.

S obzirom na to da se gotovo svakodnevno piše o svađama u kraljevskom dvoru, izvori iz Palače se često osvrnu na medijske natpise. 'Meghan previše toga tišti, sada kada je trudna još sve joj teže pada, a i dalje se bori s reakcijama javnosti na navodne glasine. Cijela situaciju joj je jako stresna', osvrnuo se izvor iz Palače.

Niti malo iznenađujuće, navodno je princ Harry rekao kako se osjeća odgovorno zato što je Meghan nesretna nakon cijele situacije te da ga frustrira činjenica kako nije mogao zaštiti svoju suprugu od tolike medijske i javne pozornosti.