Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirna Maras Batinić o danu koji ne može dočekati

Autor T.O.

Jako je uzbuđena

 Izvor: Instagram

Najveći celebrity događaj u Hrvatskoj, ovogodišnjeg Römerquelle Story Hall of Fame-a, tik je iza ugla, odnosno održat će se 22. svibnja u Muzeju suvremene umjetnosti. Najpoznatijim crvenim tepihom u Hrvatskoj prošetat će se mnogobrojni domaći celebrity, a među njima će biti i voditeljica Tv Binga na HRT2, 40-godišnja Mirna Maras Batinić, koja jedva čeka ovaj događaj.

'Na vašem partyju se uvijek sjajno zabavim, vidim ljude koje ne viđam često, a to mi je posebno drago. Vjerujem da će i ove god biti tulum za pamćenje', ispričala nam je ushićeno lijepa voditeljica te nam otkrila tko će se ove godine pobrinuti da zablista na crvenom tepihu.

'Što se kreacije tiče, ove godine će to biti Alduk. A s obzirom da ranije imam jedno snimanje, frizura i šminka će biti televizijska', otkrila nam je Mirna.

Osim dodjela nagrada i crvenih kipića, koje radi akademski kipar Ivan Fijolić, za kategorije zvijezda godine, najbolja pjevačica, najbolji pjevač, novo lice, najbolja glumica, najbolji glumac, najbolji TV show, TV serija, najbolje TV lice, najbolji film, najbolja kazališna predstava, najbolji celebrity modni dizajner, najbolji editorijal, najbolji celebrity par, najbolja naslovnica, nagrada za životno djelo, novost ove godine je i nagrada projekta koji je pokrenuo magazin Story.

#samechances #storyhalloffame #pureelegance #storyhr #redcarpetparty #nostorynoglory

Magazin

Royals