Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GOT Nakon gafa sa šalicom, u finalnoj epizodi ostala im je...

Obožavateljima je prekipjelo

 Izvor: Profimedia

Otkako su producenti u posljednjoj sezoni serije 'Igre prijestolja' u kadru jedne scene ostavili plastičnu šalicu kave, obožavatelji ovog serijala počeli su 'okom sokolovim' gledati svaku epizodu jer im se sve više čini kako se završnica ove iznimno popularne serije snima nemarno i u velikoj brzini. Možda su i u pravu jer su ponovno uočili gaf, kakav se u prijašnjim sezonama nije događao. Naime, tvorcima serije promakla je plastična boca za vodu ostavljena pokraj stolice, uz nogu glumca Johna Bradleya Westa, koji tumači lika Samwella Tarlya.

 Izvor: Twitter (Screenshot)

Iako boca ne bode u oči tako očito kao šalica kave u sceni gozbe, obožavatelji su zamjerili nemar koji se vidi u finalu epskog serijala. Na Tweeteru i društvenim mrežama uslijedila je lavina njihovih razočaranih i podrugljivih komentara. 'Ne mogu disati, opet su to napravili. Prvo Starbucks kava i sad ovo. Ova serija je vic', pisali su, 'odličan posao, Samwell. Čudi me da nisi ostavio bocu Cole od dvije litre', 'stvarno su se prestali truditi u osmoj sezoni, njihova lijenost me izluđuje', 'čini se da su producenti izgubili volju za serijom', 'vruće je u King`s Landingu nakon što su ga spržili kao sljezov kolačić. Ljudi se moraju hidrirati', 'ovo čak više nije smiješno', bili su neki od komentara.

 Izvor: Youtube / Screenshot

Podsjetimo, osim gafova s napicima ostavljenim u kadru, obožavatelje je razljutio i gaf povezan s glavnim gradom Sedam kraljevstava, King's Landingom. U prethodnim je sezonama sa svojim velikim uvalama, prometnim lukama i nevjerojatnom obalom izgledao poput savršene destinacije za ljetovanje, međutim, u jednoj od epizoda finalne sezone njegove su tvrđave izgledale neprepoznatljivo. Grad se sada nalazio u pustinji, a planine koje ga okružuju su nestale. Nije teško shvatiti da se obožavatelji osjećaju kao da im producenti serije vrijeđaju na ovaj način vrijeđaju inteligenciju i kvare užitak opraštanja od omiljene serije. 

 Izvor: Twitter (Screenshot)

Magazin

Royals