Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
11.04.2019. / 09:09 15:16

Zrinka Cvitešić ne skida osmijeh s lica

Autor T.K.
11.04.2019. / 09:09 15:16
Autor T.K.
11.04.2019. / 09:09 15:16

Veseli trenuci naše glumice

Sinoć je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu po pedeseti put izvedena predstava 'Tko pjeva zlo ne misli', što su glumci i glumice odlučili obilježiti malom proslavom. 

Izvor: Pixsell

U veseloj atmosferi nazdravili su i uživali u međusobnom druženju, a rado su porazgovarali i s predstavnicima sedme sile. Čokoladna torta 'planula'  je u trenutku, a pio se šampanjac, baš kako pravoj proslavi i dolikuje. 39-godišnja Zrinka ovoga puta nije bila u prisustvu svoga dragog, našeg bivšeg nogometnog reprezentativca Nike Kranjčara, no činilo se kako se unatoč tome ugodno zabavila u društvu kolega Krešimira Mikića, Barbare Vicković, Dušana Bućana i drugih. Preobučeni u kostime iz predstave, odisali su starozagrebačkim šarmom tridesetih godina, posebice Zrinka, koja je u lepršavoj haljini i s pin-up frizurom plijenila poglede baš kao i svojom personifikacijom Ane Šafranek na daskama koje život znače.

Izvor: Pixsell

Toliko ih je ponijela razdraganost da su u jednom trenutku čak i zapjevali. Postavljena prema istoimenom filmu Kreše Golika, predstava 'Tko pjeva, zlo ne misli' pokazala se jednako uspješnom kao i original, a ako je suditi prema interesu publike, na daskama koje život znače ćemo je gledati još dugo vremena.

NAJNOVIJE

loader