Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Römerquelle Story Hall of Fame - party godine je počeo

Donosimo vam djelić atmosfere s uvjerljivo najboljeg tuluma u gradu

 Izvor: Story

Nakon crvenog tepiha koji se mogao mjeriti s onim holivudskim i svečane dodjele nagrada koje je Story uručio istaknutim pojedincima iz javnog života najboljima u području svojeg djelovanja, počeo je uvjerljivo najzabavniji tulum u gradu, Römerquelle Story Hall of Fame, koji se ove godine održava u Muzeju suvremene umjetnosti.

 Izvor: Filip Hofer

Odavno je poznato da Story zna kako napraviti atmosferu i rasplesati uzvanike, a točno to se događa i večeras, gdje vaš omiljeni lifestyle tjednik slavi svoj 17. rođendan. Zvijezde su se opustile i prepustile taktovima zarazne glazbe, za koju je zaslužan DJ Dado i bend Živa legenda. Plesni podij vrvi vrsnim plesačima, a brojne zvijezde odlučne su u tome da se dobro zabave na tulumu za koji se ama baš uvijek traži karta više.

 Izvor: Filip Hofer

Jedna od glavnih zvijezda plesnog podija bila je osebujna Borna Kotromanić koja se uz plesnog partnera rasplesala na dobro poznate strane hitove, a nama je otkrila kako joj je ipak najdraža latino glazba uz koju se najlakše raspleše. Također, kao svoj glavni adut u plesu istaknula je micanje bokovima uz dobro glazbu u pozadini. 

 Izvor: Filip Hofer

Među okupljenima na plesnom podiju bio je i pjevač Sandi Cenov kojega je rijetka prilika da se druži s kolegama uz dobru glazbu vratila u, kako nam se povjerio, dane njegove mladosti.

 Izvor: Filip Hofer

Tatjana Jurić koja je vodila ovogodišnji Story Hall of Fame, nakon službenog dijela, jedva je dočekala rasplesati se s prijateljima, a ono najzanimljive, otkrila je kako čuva za trenutak kada će se kamere ugasiti. 'Inače nisam neka plesačica, ali kada je dobar tulum i dobra ekipa to i nije posebno bitno jer se svi dobro zabavljamo', ispričala je Tatjana koja je još dodala kako je uvijek za energičniju vrstu glazbe.

 Izvor: Story

Glazbeni par, Marko Kutlić i Antonela  Đinđić ove su godine prvi put na Story Hall of Fameu, ali to ih nije spriječilo da se rasplešu na plesnom podiju gdje su iskoristili priliku i proslaviti rođendane. 'Meni je za ples najbolji funk i zapravo ne plešemo često jer nam je ipak draža privatna varijanta, ali to me neće spriječiti da večeras zaplešem', otkrio je Marko, a s njim se složila i djevojka Antonela. 

 Izvor: Story

 Izvor: Story

#storyhalloffame #pureelegance #storyhr #redcarpetparty #nostorynoglory
 Izvor: Story

Magazin

Royals