Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaručnica dala ultimatum Darku Laziću

Najozbiljnije mu je zaprijetila

 Izvor: Instagram

Srpskom pjevaču Darku Laziću ovih dana nije lako. Odavno se naveliko piše kako su na listi njegovih poroka alkohol, prostitutke, droga i ovisnost o adrenalinu. Otkako se zaručio za 20-godišnju Marinu Gagić, koja mu vrlo uskoro treba roditi dijete, 27-godišnji pjevač uvelike je smirio svoje 'demone', ali jedan mu i dalje ne da mira. Marini je zbog toga dozlogrdilo pa mu je postavila ultimatum, piše Kurir. Naime, izvor blizak obitelji Gagić ispričao im je da je Marina zabranila Darku da ikad više sjedne na motor. Ili to, ili će ga ostaviti.

 Izvor: Instagram

Darko je, navodno, i dalje lud za brzom vožnjom na motoru, bez obzira što se još uvijek oporavlja od teške prometne nesreće koju je prošle godine skrivio pod utjecajem akohola. Izvor tvrdi da je Darko rekao Marini da želi nabaviti novi i brži motor, zbog čega je ona pobjesnila.

'Prvo mu je rekla da mora voditi normalan život jer mu uskoro dolazi dijete, a on joj je obećao da će biti obazriviji. Tada mu je rekla da neće više trpiti njegove gluposti, jer će uskoro postati majka i ne želi voditi brigu o dvoje djece. Rekla mu je da joj ne pada na pamet da noću ostaje sama s bebom i da usput mora brinuti je li se on negdje slupao'.

 Izvor: Instagram

'Marina i dalje vuče traume od njegove nesreće i pokušava mu utuviti u glavu da je to bio veliki stres, ne samo za nju i bebu, već i za njegove roditelje. Na kraju je pribjegla ucjeni. Poručila mu je da, ako se nastavi ponašati bahato i voziti brzo, a naročito ako kupi novi motor, da je s njima gotovo i da će otići s bebom', rekao je izvor. Darku navodno nije bilo svejedno kad je to čuo i zasad je obećao da će se smiriti, ali pitanje je koliko će se dugo držati te odluke. Sličan problem Darko je imao i s bivšom 33-godišnjom suprugom, pjevačicom Anom Sević, koja mu je branila da sjedne na motor iz sličnih razloga kao i Marina. Darko je onda to radio krišom, a kad su se razveli, doživio je olakšanje jer je opet mogao slobodno juriti cestama. 

 Izvor: Instagram screenshot

Tagovi

Magazin

Royals