Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
16.04.2019. / 10:39 10:53

PROCURILE Fotografije pretučene glumice

Autor I.G.
16.04.2019. / 10:39 10:53
Autor I.G.
16.04.2019. / 10:39 10:53

Na vidjelo izašli stravični detalji

Nakon što su se strani mediji u prošli četvrtak raspisali o mogućem odbacivanju tužbe zbog fizičkog zlostavljanja koju je bivša supruga Johnnyja Deppa, Amber Heard, podnijela protiv glumca, jučer je objavljen video iskaz u kojemu Amber iznosi strahote koje je doživjela od američkog glumca, a sada su u javnost procurile i fotografije pretučene Amber koje je priložila na općinskom sudu u Fairfaxu u Virginiji kao dokaz zlostavljanja od strane 55-godišnjeg Deppa.

Izvor: Profimedia

Stravične fotografije prikazuju modrice po Amberinom licu i tijelu kao i dio kose za koji glumica tvrdi da joj je Depp iščupao u trenutku bijesa.

Izvor: Profimedia

Izvor: Profimedia Izvor: Profimedia Izvor: Profimedia 'Sve čega se sjećam su psovke koje je sasuo mojoj prijateljici Tillett Wright dodajući kako me sada može imati. Zatim je zamahnuo mobitelom i bacio ga što je jače mogao u moje lice. Rekla sam: 'Pogodio si me. John, pogodio si me. Dušo, pogodio si me u oko', rekla je Heard. 'Počela sam plakati i prišao mi je... zgrabio me za glavu, uhvatio punu šaku kose i rekao: 'Pogodio sam te u oko, a? Daj da vidim gdje sam te pogodio u oko. Što ako te povučem za kosu?'', potresno je ispričala kroz plač Amber u iskazu koji je dala na sudu u Virginiji kako bi pokušala natjerati suca da odbaci Deppovu tužbu u iznosu od 50 milijuna dolara protiv nje u kojoj ju tereti za klevetu u laži koje su mu narušile ugled i karijeru. 

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader