Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Opljačkali su nas, tamo se više nikad nećemo vratiti'

Autor N.R.
Autor N.R.

Razočarane

'Ne dopustite da vas Instagram zavara, opljačkali su nas. Više se nikada neću vratiti. Ne bih vam preporučila odlazak tamo, trošite novac drugdje', napisala je na Instagramu 24-godišnja manekenka Gigi Hadid, nakon pljačke koju je sa 22-godišnjom sestrom Bellom doživjela u Grčkoj. Naime, jedne od najpoznatijih manekenki su uživale sa svojim najmilijima na Mikonosu, gdje su iznajmile vilu. 

Dok je cijelo društvo bilo na rođendanu njihove starije sestre, 34-godišnje Alane, djevojkama je nestala velika količina stvari. Tada su u vilu upali pljačkaši koji su im ukrali nakit, odjeću, torbice i naočale u još nepoznatoj vrijednosti, iako se može nagađati da se radi o velikom iznosu. Sestre Hadid navodno sumnjaju na djelatnike kompanije od koje su iznajmile spomenutu luksuznu vilu. Njihov otac Mohamed Hadid za TMZ je izjavio da su mu kćeri 'traumatizirane' nakon pljačke, zbog čega su nakon što su sve prijavile policiji, unajmile su privatni avion kako bi što prije otišle iz Grčke, koja im je sada posljednja zemlja u koju će se vratiti. 

Unatoč svemu, sestre Gigi i Bella objavljivale su atraktivne fotografije, kojima su pokazale svoja isklesana tijela. Pozirajući u minijaturnim kupaćim kostimima dokazale su zašto su na vrhu svjetske modne scene. 

Izbor Urednika

Royals