Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

SUPERPAR 'Fizički me je napastovao'

Autor I.G.
Autor I.G.

Isplivali detalji

Posljednja epizoda showa 'Superpar' rezultirala je trzavicama u braku Matee i Zvonimira. Naime, sinoćnji zadatak zahtijevao je od dama pripremanje hamburgera u osam minuta, a njihovi su partneri pokazali smatraju li ih vrsnim kuharicama. Ali kako ne bi bilo tako jednostavno, dok spravljaju hranu, kandidatkinje su bile na pokretnoj traci. Potom je Toca uložio 5100 kuna, Miroslav 6300 kuna, Zvonimir 6500 kuna, a Davor čak 7000 kuna!

Izvor: RTL

Prva je u kuhinju došla Jana, no Miroslav se malo zbunio. „Nije hamburger tako lako napraviti“, rekao je, no uspjeli su izvršiti zadatak i prije isteka vremena. Sljedeći je na red došao par iz Slavonskog Broda i premda se Bada dobro snašla, Toca nije dobro upamtio redoslijed sastojaka i nisu prošli zadatak. „Najbitnije je da je jestiv“, rekao je Toca. Nakon njih došli su Tina i Davor, koji je nervozno hodao i naglas nabrajao sastojke. „Manje pečeno, ljubavi, znaš da volim krvavo“, rekao je Davor iako je priznao da je to govorio samo da budu brže gotovi da zapravo voli prepečeno. U konačnici, i oni su prošli zadatak. 

Izvor: RTL

Došli su Matea i Zvonimir, a Enis je odmah komentirao kako se vidi da Splićanka nikad nije pravila hamburger i oni, nažalost, nisu prošli zadatak. „Malo mi se pomiješalo u glavi“, rekao je Zvonimir dok je Matea ljutito nabrajala koliko je sastojaka morao upamtiti. „Idemo kući, što sad“, rekla je Matea kad je čula koliko je novca uložio i dodala: „Nema dobru memoriju i ne zna se kladiti.“ Ovo je rezultiralo burnom svađom između fitness para, a kako bi ih pomirio, u sve se umiješao i Enis. 

Izvor: RTL Screenshot

On im je predložio da odglume svoj susret na autobusnoj postaji. „Ona je bila ljuta, a on je bio strašno uporan, malo dosadno uporan“, komentirala je Tina njihovu scenu, a Enis mu je pomagao. „Bitno je da je malo nasmiješ“, govorio mu je dok su se ostali natjecatelji smijali, a Enis je potom glumio policajca koji spašava Mateu od manijaka koja je u svrhu glume izjavile kako ju je Zvone fizički napastovao na što su se svi kandidati u kući nasmijali. 

Izvor: RTL Screenshot

Kad će se Matea prestati ljutiti na Zvonimira i tko će napraviti najbolju predstavu, gledajte od 21 sat na RTL-u u showu „Superpar“.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader