Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
21.05.2019. / 11:09 24.05.2019. / 09:51

Domaća voditeljica sa suprugom pobjegla od djece

Autor T.O.
21.05.2019. / 11:09 24.05.2019. / 09:51
Autor T.O.
21.05.2019. / 11:09 24.05.2019. / 09:51

Uzeli su vrijeme samo za sebe

Zagrebačka voditeljica i novinarka, Anja Alavanja Romac poznata je po svojoj ljubavi prema putovanjima, pa ona i njezin suprug Željko nerijetko sa sinovima, šestogodišnjim Jakovom i trogodišnjim Ivorom istražuju strane zemlje. Iako su se tek nedavno vratili s putovanja u Italiju, obitelj Romac, ovoga puta bez djece, odlučila je posjetiti bajkoviti Prag. Kako joj je bilo putovati bez djece, zašto se odlučila baš za Prag i što ju je tamo posebno oduševilo, simpatična 36-godišnjakinja ispričala je samo za Story.hr.

'Dali smo si u zadatak barem jednom godišnje na kratko otputovati bez djece. Doduše, od posljednjeg puta su prošle dvije godine. Prošlo bi i više, da nas društvo nije poguralo. Išlo je društvo od četiri para', započela je Anja kojoj je ovo bio prvi posjet Pragu. 

'Nikad prije nisam bila u Pragu i oduševio me. Grad je prekrasan, čist, prepun prekrasnih skrivenih kutaka, prepun cvijeća i predivnih restorana i caffea', ispričala nam je Anja oduševljeno i osvrnula se na to kako izgledaju izleti u strane zemlje bez pratnje dvojice sinčića.

'Kad putujemo bez djece, imam osjećaj da dan traje 48 sati. Nevjerojatno koliko toga stignemo obići i raditi. Već sam zaboravila kako izgleda bezbrižno lutanje gradom i netraženje restorana s dječjim menijem ili igraonicom', kaže voditeljica, kojoj su se najviše svidjeli Karlov most, četvrt Mala strana, otok Kampa, plovidba Vltavom i obilazak grada na električnim romobilima.

Dok su Anja i suprug s društvom istraživali ljepote češke metropole, njihove klince čuvali su djed i baka. 'Djeca su se odlično provela kod mojih roditelja. Znala sam par puta zabrinuto reći suprugu: 'Valjda ne pitaju često za nas...'. Kad smo se vratili s nevjericom sam pitala mamu: 'Čekaj, ni jednom nisu pitali za nas?'', prisjetila se.

Budući da su svi u njezinoj obitelji avanturističkog duha, iduće putovanje već imaju u planu. 'Sad planiramo na našu obalu (s djecom, naravno), a možda za jesen ostavimo opet jedan maturalac', otkrila nam je simpatična Anja.

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader