Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Korana Gvozdić: 'Jedva čekam da mi se Ivan vrati'

Autor N.R.

Sve je otkrila za Story.hr

 Izvor: Instagram

Korana Gvozdić, 36-godišnja voditeljica, poznata i kao najveća podrška svog zaručnika, komičara, Ivana Šarića, za Story.hr otkrila je što misli o Ivanu kao plesaču, kako je na nju utjecao show 'Ples sa zvijezdama' te što par planira nakon finalne nedjelje, koja se održava ovog tjedna. 

 Izvor: Instagram

Dojmovi o posljednjoj, napetoj emisiji, još se nisu do kraja slegnuli. Podsjetimo, Ivan i njegova plesna partnerica Paula Jeričević, prvog su se puta našli u dvoboju. No, svoj talent pokazali su i tada, jer su iz dvoboja izašli kao pobjednici. Oduševljenje ne skriva ni Ivanova djevojka, koja kaže da je presretna zbog njega. 'Ponosna sam na njegov trud, upornost, pozitivu, na način na koji prihvaćao kritike i pohvale, ma na sve. U finalu mu želim da uživa, da se se raspleše i da ne skida osmijeh s lica', ispričala nam je simpatična Korana.

 Izvor: Instagram

Ovaj 35-godišnji stand-up komičar na društvenim mrežama, sa svojim obožavateljima, svakodnevno dijeli trenutke priprema za finale natjecanja. Komentirao je već nekoliko puta kako puno vremena provodi u studiju, što svakako utječe na provođenje slobodnog vremena s djevojkom. 'Da, dosta smo razdvojeni ovaj period i lagala bih kad bih rekla da je bilo jednostavno. Ni najmanje. Život je morao teći pa sam dosta toga preuzela na sebe. Od posla, i svog i njegovog, zatim kućanstvo, a razne nepredvidive situacije bolje da ne spominjem. Život ide dalje i ne pita za stanku. Kako ja imam marketinške suradnje s određenim klijentima, trebalo je balansirati između mog posla i posla koji je vezan za Ivana i njegove poslovne suradnje. Između ostalog u pripremi imamo veliki Ivanov stand up nastup koji će biti na jesen, a zatim i turneja po kazalištima. Ja sam zadužena za koordinaciju tih aktivnosti. Još kada tome svemu priključite klasične kućanske poslove, vjerujete mi da jedva čekam da mi se Ivan "vrati" ', priznala je za Story.hr. 

Podsjetimo, Korana i Ivan u skladnoj su vezi već šest godina, a 2016. godine ljubav su okrunili zarukama. Iako je Ivan svojevremeno za Story priznao da i njihova veza ima probleme, Korana nam je otkrila što je ključ njihove uspješne veze. 'Ne znam više što reći, a da se ne ponavljam. Ostajem pri tome da je prijateljstvo između nas dvoje jedno od ključnih stvari koja čini naš tim. Mi smo tim. Lojalnost je jako bitna, podrška je očita, strpljenje je neizostavno, ljubav je kruna odnosa'. 

Par nakon završetka showa, planira ova četiri mjeseca nadoknaditi kraćim putovanjem. 'Znam da će Ivanu biti žao kad ovo sve završi jer u ovih šest i pol godina nisam vidjela da je on ovoliko uživao u nekom projektu, ali potreban nam je odmor i vrijeme za sebe', zaključila je Korana za Story.hr.

Magazin

Royals